Het is weer maandag #17

header

Voordat je het weet is het weer zover, een nieuwe start van de week! We beginnen deze week natuurlijk met een lading mooie plaatjes van het web.

abandoned-squirrel-sri-lanka-paul-williams-5 abandoned-squirrel-sri-lanka-paul-williams-17 abandoned-squirrel-sri-lanka-paul-williams-16Why save the best for last? Dit zijn de allerliefste foto’s die ik in tijden gezien heb! Filmmaker Paul Williams zag dit baby eekhoorntje op de grond in het bos liggen, zonder moeder eekhoorn erbij! Een tijd later lag ie er nog steeds en toen heeft Williams hem gered! Zie hier het volledige verhaal en meer foto’s!

3101-architecture-design-muuuz-magazine-blog-decoration-interieur-art-maison-architecte-cheha-flatlight-bougeoir-3d-chehanowski-bougie-chandelier-03 3101-architecture-design-muuuz-magazine-blog-decoration-interieur-art-maison-architecte-cheha-flatlight-bougeoir-3d-chehanowski-bougie-chandelier-02
3101-architecture-design-muuuz-magazine-blog-decoration-interieur-art-maison-architecte-cheha-flatlight-bougeoir-3d-chehanowski-bougie-chandelier-05
Grappige kandelaar, zo plat als een dubbeltje!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA p1010972 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fantastische 3D objecten, van papier, gemaakt door Charles Clary

 

brid_01 brid_04 brid_02
Zo mooi, een brug door het water, in plaats van eroverheen! Bij Fort de roovere

 

tumblr_mu284aQiEt1sbkngoo1_500 tumblr_mrn73x3XFA1sbkngoo1_500 tumblr_mrebdj2bjc1qzx0x7o1_500tumblr_mqgjisH4bw1sbkngoo1_r1_400tumblr_mqgjisH4bw1sbkngoo2_r1_400Wederom mooie portretten van tv & film personages

 

Listserve-1-copy-990x500Wanneer je je aanmeld voor Listserve ontvang je iedere dag een e-mail die een ander lid van the Listserve heeft geschreven. Je kunt zelf dus ook worden uitgeloot om een e-mail te schrijven aan duizenden mensen van over de hele wereld, wat zou jij schrijven?

 

long-exposure-sleeping-couples-paul-schneggenburger-10 long-exposure-sleeping-couples-paul-schneggenburger-7 long-exposure-sleeping-couples-paul-schneggenburger-5 long-exposure-sleeping-couples-paul-schneggenburger-3 long-exposure-sleeping-couples-paul-schneggenburger-2 long-exposure-sleeping-couples-paul-schneggenburger-1
Fotograaf Paul Schneggenburger heeft deze mooie fotoserie gemaakt van slapende stellen.

 

poster_elephant_kauppa polkka_jam_talviuniset_pyyhe1_uuni72 polkka_jam_talviuniset_2_72dpi koirat_setti51
Ok, ik wil alles hebben van Polkajam, inclusief 1 persoons dekbedhoes voor mijn tweepersoons dekbed, I don’t care!

 

4945790-1x1-940x940
Als afsluiter nog dit varken. Hij heeft voor behoorlijk wat overlast gezorgd op een camping. Het varken kon bij het eten en drinken van kampeerders en dronk gulzig van het bier. Hij werd daardoor behoorlijk opstandig en probeerde ook nog ruzie te schoppen met een koe. Uiteindelijk werd hij uitgeteld aangetroffen bij de oever van een rivier. Lees hier het volledige nieuwsartikel.Fijne maandag!

REACTIES:

  1. Karlijn

    Wat een ontzettend lief eekhoorntje, zo klein heb ik ze nog nooit gezien. Die kandelaar, dat is grappig. Hij lijkt 3D, grappig hoor. Die brug is speciaal, het lijkt me heel apart om daar overheen-tussendoor te lopen. Als het ware loop je door het water :)

    Reageren
  2. safetoto

    Looking at this article, I miss the time when I didn’t wear a mask. safetoto Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *