Een beetje teveel…

‘Het wordt me een beetje teveel’ hoorde ik mezelf gisteren zeggen. ‘En de enige die de druk eraf kan halen ben ikzelf’. Maar die druk eraf halen, dat is niet zo makkelijk. Bloggen, de TC FEELGOODBOX (hij is op één-na-uitverkocht, wie maakt me los?) zo leuk mogelijk maken, bloggen voor de HEMA (ik ben er nog steeds niet overheen hoe te gek ik dat vind). Het is allemaal zo leuk en geweldig. Maar als je de blues hebt dan wordt het al snel een stuk minder leuk…

Ik weet niet precies wat voor blogje dit wordt. Een zeur-en-zucht-blogje? Een doei-ik-ben-even-weg-blogje? Een hoe-doen-al-die-andere-mensen-dat-toch?-blogje? Ik weet het allemaal even niet meer. De confetti-feeststemming erin houden terwijl je overal voor de zekerheid een pakje zakdoekjes mee naartoe neemt voor een potentiële huilbui, is best lastig. O, en ik heb natuurlijk net weer GEEN zakdoekjes bij me als ik daadwerkelijk in tranen uitbarst, zo typisch is dat.

Er is stront aan de knikker, dat wisten jullie natuurlijk al. En morgenmiddag gaan we erachter komen HOEVEEL stront eraan de knikker zit. Wordt het een gevalletje even-onder-de-kraan-houden of een gevalletje dit-is-zoveel-stront-dat-krijgen-we-er-helaas-nooit-meer-af? Excuses voor dit vieze metafoor, maar ik kan op het moment niet vaak genoeg poep zeggen…

Waar het op neerkomt is dat ik even wat minder blogjes ga schrijven. Ik moet prioriteiten stellen en de druk die ik van mezelf af KAN halen (sommige deadlines kun je gewoon niet uitstellen, risico van het vak) er ook DAADWERKELIJK afhalen. En niet maar doormodderen en boos op mezelf zijn dat alles niet snel genoeg gaat. Morgen en overmorgen dus even niks en zondag enkel en alleen een kattenbonus. Want laten we wel wezen mensen, die katten, die maken alles beter. En hoe het daarna gaat, dat moeten we dan maar weer bekijken.

Schroom in de tussentijd niet om lekker in de teamconfetti-archieven te duiken. In bijna twee jaar tijd zijn er heel wat leuke artikelen voorbijgekomen. Ga eens lekker sneupen en laat me weten wat voor leuks je ontdekt hebt. ;)

♥♥♥

Tot gauw schatjes!

REACTIES:

 1. Marcella

  Lieve Olga,

  Heel veel succes en liefde en wat je ook nodig hebt de komende tijd. Pas goed op jezelf en ik hoop voor je dat het snel weer wat beter gaat.

  heel veel liefs en een dikke knuffel!

  Reageren
 2. Swaen

  Dat maakt helemaal niet uit, lekker even aandacht aan jezelf besteden en dan komt het feestgevoel om te bloggen wel weer! Succes met de stront.

  Reageren
 3. Tessa

  Ik geef je groot gelijk, iedereen begrijpt wel dat het tijd is om even wat gas terug te nemen. Veel sterkte en hopelijk gaat het snel weer wat beter!

  Reageren
 4. Marjet

  Oh jeetje Olga wat een rot rot ROTsituatie :(
  Ik hoop dat rust & ruimte je een beetje beter laten voelen. Heel veel sterkte en geluk, ik hoop op het best mogelijke nieuws morgen…

  Reageren
 5. Renate

  Meid! Doe wat je doen moet. Het is jou bedrijfje! Onthou dat. Wij wachten (in ieder geval ik) wel tot het weer confetti regent.
  Heel veel succes.
  Liefs, Renate

  Reageren
 6. Julia

  Heel erg begrijpelijk dat je prioriteiten nu ergens anders liggen. Veel sterkte en ik hoop dat het meevalt morgen.

  Reageren
 7. Ines

  Een hele dikke knuffel van ver, neem zo veel tijd als je nodig hebt, want jezelf goed voelen en tijd geven is het belangrijkste ever :) xx

  Reageren
 8. Elisse

  Succes en veel courage de komende tijd, Olga! Ik denk dat niemand het je kwalijk neemt. Je lezers zijn stuk voor stuk lieve mensen die heus wel even kunnen wachten. En in tussentijd duimen we natuurlijk voor een goede afloop bij wat je op dit moment ook meemaakt. Geniet even van lekker veel quality time met je geliefden. Veel mentale steun en virtuele knuffels!

  Reageren
 9. Daphne

  Je hebt helemaal gelijk hoor Olga! Jij blogt voor jezelf in eerste instantie en het is goed om er even tussenuit te knijpen. Je bent niemand iets verplicht! Lekker genieten je rust nemen. Veel liefs!

  Reageren
 10. Debby

  olga, je moet altijd jezelf (en tom en familie) voor de blog / TC box / Hema blijven stellen :) en als het dan nodig is even wat minder (of zelfs paar dagen niet) te bloggen dan is dat zo.. vergeet niet dat je ook moet blijven genieten ! en soms is genieten ook even een dagje bijna niets doen! of met familie of vrienden doorbrengen omdat ze dat dan nodig hebben.. Wij (en ja ik durf hier voor meer mensen dan alleen mezelf te spreken) blijven echt niet zomaar weg omdat jij even prive tijd nodig hebt.. we’ll be back as soon as you are back :)

  sterkte met alles!

  Reageren
 11. Hanneke

  Ach lieve Olga….wat een nare, vervelend situatie. Je kunt jezelf niets beter gunnen dan zo veel mogelijk tijd, rust en aandacht om jezelf en de anderen om je heen te ondersteunen in deze moeilijke situatie en ook om jezelf te laten ondersteunen door de anderen om je heen.
  Ik deal zelf (waarschijnlijk) ook een beetje met dezelfde situatie. Ik yoga en mediteer heel wat af de afgelopen tijd. Het helpt mij enorm! Ik weet of dit iets voor jou is, maar doe hoe dan ook dingen die je ondanks alles rust in je hoofd geven.
  Alle sterkte (en wij blijven je blog heus wel trouw hoor…)

  Reageren
 12. Kirsten

  Olga, heel veel sterkte voor jou & Tom en natuurlijk iedereen die je lief is en verdriet heeft in deze onzekere tijden.
  Luister naar jezelf en doe vooral waar jij je goed bij voelt, niet omdat iets zou moeten (we leven niet om te werken)!
  Knuffel de katten maar extra!

  Reageren
 13. Kathleen

  Doe maar effe lekker rustig aan, neem je tijd voor alles wat er momenteel in je leven gebeurt en veel sterkte met die stront en die knikker. We zien het wel wanneer je terug bent.

  Reageren
 14. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *