D.I.Y. – Wall triangles

Momenteel is mijn huis nog vrij neutraal qua kleur. Ik hou van witte muren, maar er mag hier en daar wel wat meer kleur verschijnen. Daarom bedacht ik een gemakkelijke manier om met driehoekjes een vrolijk kleuraccent in je huis aan te brengen, a pop of colour!

Jaren geleden heb ik dit idee al eens in een witte variant uitgevoerd, maar nu ik dus behoefte had aan wat meer kleur in huis, koos ik voor gekleurd papier. Ik printte een aantal keer dit template erop uit.

1

Vervolgens knipte ik ze uit.

2

Vouwde de vorm en lijmde ik ze tot driehoekjes.

35

Na 2 uur waren ze eindelijk allemaal geplakt, woehoe!!!

6

Na een korte theepauze begon ik de driehoekjes op elkaar te plakken.
Al snel ontstonden er mooie vormen. En toen ik helemaal tevreden was bevestigde ik de vorm
in een hoek van mijn slaapkamermuur.

89

Het leuke aan de wall triangles is dat het net lijkt alsof er driehoekjes uit je muur groeien.
Het staat vrolijk en het is weer eens wat anders dan een schilderij aan de muur.

Ik zat te denken om ook nog een gouden variant te maken, lijkt me erg tof!

***

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *