Confetti soap #35 + kattenbonus!

Afgelopen week sliep ik in een fancy bed, had ik een kaasfeestje in mijn eentje en ging ik met Tom op tafeljacht! Lees het allemaal in een nieuwe aflevering van de Confetti Soap! Woohoo!

slaapkamer

Oh hallo nieuw bed! Nouja, het bed is niet nieuw, maar het ‘goed’ wel. Nieuwe kussenhoezen van H&M home, nieuwe dekbedovertrekken van IKEA en een quilt van Sostrene Grene. Geen dure merken, maar het leverde wel een bed voor koningen (en koninginnen) op. Zo fiiiiiijn!

kaasfondue 2 kaasfondue

Ik heb een beetje een kaas-obsessie de laatste tijd. Kaaskroketten, kaascrackers en… kaasfondue! Aangezien de laatste keer dat ik kaasfondue zelf maakte, het een fiasco was (zo’n zes jaar geleden, Tom krijgt nog steeds de rillingen als hij de gecombineerde woorden ‘gesmolten’ en ‘kaas’ hoort), hield ik het bij een pakje (superlekker, mij hoor je niet klagen, ik ben geen kaassnob) met brood en paprika. Het was de laatste avond voordat Tom eindelijk weer thuiskwam en koken voor jezelf is meh. Dus keek ik een chick flick met een pan kaas op de thee-warmhoud-unit. Prima zaterdagavond-besteding als je het mij vraagt. :D

pancakes pernikkel tafel

Tom was weer thuis, yaaaaaaay! En dus gingen we pancakes eten bij Pernikkel om het te vieren. Heel stiekem zitten we na te denken over een ronde eettafel in plaats van een rechthoekige. Het ziet er altijd zo gezellig uit bij Pernikkel…

tafel ikea

Als het wel een rechthoekige tafel wordt, dan wordt het deze. De Lisboa van Ikea. Simpel, stylish en makkelijk schoon te maken. Gevoelige meubels zijn niet voor ons, wij maken overal krassen en vlekken op. Laatst (tijdens mijn kaasfondue solo party) heb ik nog kaarsvet op onze salontafel, afstandsbediening EN nieuwe vloerkleed geknoeid. We lijken schattig en klein BUT WE WILL DESTROY YOUR HOUSE BY ACCIDENT. Dat je het even weet.

mo in de troeptetkees dooswoonkamer

Zondag en maandag (Tom had vrij gevraagd, yesss) hadden we een troep-uit-ons-huis-verwijderen-marathon. VIER (!!!) autoladingen vol ongewenste spullen verlieten ons huis, waarvan de meeste afkomstig uit onze woonkamer. Echt niet te geloven dat we zoveel crap hadden. Holy moly! Zo heftig opruimen voelt als een crashdieet (denk ik, ik doe niet aan diëten, donut please). Je voelt je ZOVEEL lichter erna. Onze katten vonden de complete chaos geen probleem. Mo lag te slapen op een CDmap middenin de woonkamer en Tetkees heeft in alle lege dozen gezeten die hij kon vinden. Onze dierenarts zei ooit dat iets kleins als een stoel verplaatsen een kat al heftig in de stress kan brengen. Nou, daar hebben die van ons gelukkig geen last van. :)

tetkees bake off

De rest van de week heb ik heel rustig en regelmatig gehouden. Ik ben ontzettend gestrest de laatste tijd en slaap erg slecht. Ik maak me zorgen over dingen waar ik geen controle over heb en heb moeite met me ontspannen. En dus probeer ik mijn werkdagen kalm en overzichtelijk te houden. Basically doe ik net alsof ik een oud omaatje ben die steeds tegen zichzelf zegt: ‘rustig aan, goed gedaan, neem nog een kopje thee en een chocolaatje.’ Ik werk ’s ochtends aan de blog, ’s middags aan de agenda (holy hell, wat is dat toch veel werk) en luister tussendoor naar mijn audiobooks terwijl ik de was opvouw en de vaatwasser leeghaal. Bijna elke avond is er wel een nieuwe aflevering van iets op tv (ja jongens, ik kijk rechtstreeks tv in plaats van Netflix of uitzending gemist, heel oma-achtig van me). Op woensdag uiteraard mijn favoriete oma programma gekeken: The great british bake off. En ik zal je zeggen: ik ga er heel lekker op. Ik slaap wat beter, waardeer wat ik doe en geniet van mijn saaie, overzichtelijke dagen. Saai is het nieuwe zwart!

bank werken

De beloning voor de zachte aanpak voor mezelf, was dat ik vrijdag ziek werd. Ach nee, het is eigenlijk niet zo raar. Het moment dat je jezelf rust gunt, is ook vaak het moment dat je wordt geveld door een griepje. Ik heb altijd dezelfde soort (zere keel, niezen en liters snot) en ik weet wat ik nodig heb: een tissuedoos, neusspray en thee met honing. En werken vanaf de bank. :)

KATTENBONUS!

tetkees rietje tetkees op poef mo in de badjas mo op bed

♥♥♥

Ik heb een heerlijk supersaai weekend (beetje klussen, beetje snotteren, beetje eten) gehad. En jullie?

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Frauke

  Wat een heerlijke foto’s en commentaar, haha! Fijn dat jullie even echt een grote kuis hebben gehouden, moeten wij dringend eens doen! Kan inderdaad superlekker voelen. Jammer dat je wat ziek werd, maar gelukkig heb je het wel gewoon rustig aan gedaan ;)! En jullie “nieuwe” bed ziet er leuk uit zo! Dat van knoeien met alles zou ik trouwens ook zó voor kunnen hebben, haha. X

  Reageren
 2. Ingrid

  Tip om kaarsvet te verwijderen… Ik ben ook een kluns namelijk.
  Keukenpapier erop en dat met srijkijzer verwarmen, daarmee smelt het kaarsvet weer en trekt gelijk in je keukenpapiepr, ideaal! (Veel ervaring, :) lol)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Heb ik gedaan inderdaad, haha, heb ook ervaring. Heel aardig gelukt gelukkig. De rest met een bot mes van de tafel/afstandsbediening geschraapt. Weer als nieuw (kuch)!

   Reageren
 3. Liese

  Ik ben hier voor de kattenbonus, cuteness overload! Oh en opruimen geeft zo’n goed gevoel (één keer het gedaan is tenminste). Ik moet dringend zelf ook nog eens aan de slag met onnodige spullen weg te brengen ^^

  Reageren
 4. gerhilde maakt

  Dat ziek zijn eens ik wat rust heb, herken ik helaas. Al is het gelukkig al even geleden, vooral als kind en tiener had ik er last van.
  Ik vind je kattenbonus altijd zo tof dat ik er ook eens een gemaakt heb. :-)

  Reageren
 5. Noortje

  Saai is het nieuwe zwart, dat is nog eens een motto!
  Ik heb vorige week twee rimpels in wording ontdekt, en ik denk dat stress daar de oorzaak van is.
  Het is erg dat zoiets als mijn uiterlijk me dwingt om hier beter mee om te gaan, maar ik ben mezelf nu elke keer dat ik druk maak aan het leren zeggen: waar maak je je druk over, je weet toch niet wat er gaat gebeuren!
  Daar helpt de quote: ‘The only thing that’s certain, is that nothing is certain’ ook erg bij.
  en natuurlijk: Let it go! Fijne week!

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…….

  Reageren
 7. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 8. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 13. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *