Christmas wishes + vakantierooster.

Merry christmas everybody! Dat jullie er allemaal een paar kilo extra bij mogen eten zodat er in januari tenminste iets is om er weer af te sporten. Nee maar echt, ik wens jullie allemaal een fantastische kerst. Ik hoop dat alle gourmetstellen het doen en dat niet alles vastplakt aan de bakplaat. Dat jullie leuke cadeautjes krijgen en gezellige dingen doen met de mensen waar jullie van houden. Ik heb ook nog een huishoudelijke mededeling:

Team Confetti is namelijk volgende week op vakantie! Nouja, half. Er komt waarschijnlijk nog een allerlaatste campagne aan waar ik geen nee tegen kon zeggen (iets met keukenspullen en pastelkleuren, hou me vast!). Ik zeg af en toe heus nee tegen blogdingen hoor. Laatst nog tegen een etentje, een berg nieuwe kleren en zo’n 1000 kerstborrels van toffe merken in Amsterdam, oef… Maar deze kon ik dus echt niet weigeren, te leuk!

In principe komen er dus (op de exciting campagne na) van 28 december t/m 01 januari geen nieuwe blogartikelen online. Er staan vast nog wel genoeg artikelen online die jullie nog niet hebben gelezen en ik raad vooral aan om de categorie DIY en free downloads eens aan te klikken. Knutselen zullen jullie in de kerstvakantie!

Vanaf 4 januari staan er weer gewoon vijf artikelen per week online, van maandag t/m vrijdag. Voor wie er nu vakantie heeft: heel veel plezier! En voor wie er volgende week nog even door moet: organiseer een oliebollenproeverij op je werk en zet mijn christmas playlist extra hard aan.

Happy holidays!

♥♥♥

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *