BRIGHTON vlog #6

Hé hallo! Long time no see! Tom en ik waren de afgelopen weken even bezig met een tof projectje en het vloggen schoot er daarom een béétje bij in. Maar ik heb goed nieuws, de vlog van vandaag is de állerleukste tot nu toe! Tea kwam een paar weken geleden op bezoek in Brighton en we hadden de best day ever. Er komt een achtbaan voorbij, dikke pret maar ook een beetje ruzie op de mini golfbaan…

♥♥♥

Klik hier om naar ons YouTube kanaal te gaan, je te abonneren en als je onze vlogs leuk vindt, vergeet ze dan niet te liken. Alvast bedankt!

REACTIES:

 1. Hanneke

  Heftige toestanden daar op de minigolf in Brighton. Zo zie je maar weer waar het toe kan leiden als mensen ‘hun dag even niet hebben’. Ik kan me er zelf ook altijd bij mezelf over verbazen hoe opgefokt ik dan zelf raak. Dat je heel veel adrenaline begint te voelen.
  Maar….niks beters dan om gewoon je hart te luchten. En zo zie ik op een mistige dinsdagochtend een blog waar ik om moet lachen. Fijn meegenomen.

  Reageren
 2. Bianca

  Blij weet van jullie te horen en dat een tof project inderdaad de oorzaak was van de lange pitstop.
  Hilarisch dat Crazy Golf, ik hou er van! Deze blog was precies lang genoeg, haha.

  Reageren
 3. Edward

  When you are looking for professional writers who will help me with my essay, it is perfect to realize what you taste. You can use the information well and you have unique ideas, but you fail in your attempts to write attractive, professionally and presentable? Unfortunately, not everyone can write.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *