What I love friday #76

Het is per ongeluk een beetje een favorieten van de week geworden, deze WILF. Ik kwam steeds per ongeluk leuke dingen tegen die ik graag wilde delen. En dat vind ik eigenlijk nog leuker dan ernaar op zoek gaan!

Berlin appartment 1 Berlin appartment 2 Berlin appartment 3 Berlin appartment 4 Berlin appartment 5 Berlin appartment 6 Berlin appartment 7 Berlin appartment 8 Berlin appartment 9 Berlin appartment 10 Berlin appartment 11 Berlin appartment 12

Airbnb Berlin.
Berlijn staat al een tijdje op het reislijstje van Tom en mij en af en toe kijk ik op AirBnB voor leuke appartementjes. En oh my, er zijn er zoveel! Toen ik dit appartementje zag, dacht ik: ‘ik wou dat ons huis er zo uit zag’. En dan niet perse het formaat, ons huis is een stukje groter en daarom hoeft onze bank niet in de slaapkamer te staan. Maar de met zorg geselecteerde spulletjes die overal staan en liggen. Alle spulletjes zien er zo bijzonder uit en ik vind de kleurencombinatie erg mooi. Moest ’t even delen. ;)

***

gone with the wind 4 gone with the wind 5 gone with the wind 2 gone with the wind 3 gone with the wind 1

Gone with the wind back in movie theatres!
Dit vind ik zo tof! EYE brengt Gone with the Wind vanaf 18 december opnieuw uit in de bioscoop, door heel Nederland! Toen ik het las in de nieuwsbrief van het filmhuis van Groningen, vroeg ik meteen of mijn moeder mee ging. En dus gaan we 28 december samen duizend jaar (de film duurt zo lang dat ze er een pauze in hebben gestopt) de bioscoop in! Ik hou ervan als filmklassiekers de bioscoop weer in gaan. En dan hoeft er wat mij betreft echt geen 3D effect overheen zoals ze bij Lion King en Titanic hebben gedaan…

***

Kalender-januari-ZU Kalender-februari-ZU Kalender-maart-ZU Kalender-april-ZU Kalender-mei-ZU ©CALENDRIER-ZU-JUIN-2014 calendrierDIY-ZU-JUILLET-2014 calendrierDIY-ZU-JUILLET-AOUT2014 Impression ©CALENDRIER-ZU-JUILLET-2013 Kalender-november-ZU Kalender-december-ZU

Free printable kalenders by ZU.
Omdat ik volgend jaar alles rondom de blog iets beter wil organiseren en plannen, zocht ik alvast een kalender die ik kon printen en waar ik mijn blogartikelen in kan plannen. Ik kwam de prachtige maandkalenders van ZU tegen en was direct verkocht. Elke maand komt er een nieuwe kalender met een prachtige vormgeving op deze blog te staan die je gratis kan downloaden. Ik heb december 2014 en januari 2015 nu aan de muur hangen. Ik hoop en denk dat de maandkalenders van volgend jaar net zo mooi worden als die van afgelopen jaar.

***

typography envelope 1 typography envelope 3 typography envelope 4 typography envelope 5 typography envelope 6 typography envelope 7 typography envelope 9 typography envelope 2

Typography art envelope tutorial by The Postmans Knock.
I’m all over this! Lindsey heeft een free printable gemaakt die je over kunt trekken op een envelop. Je hoeft dan alleen nog zelf het adres in te vullen. Nog steeds een aardig klusje, maar in mijn eentje had ik dit nooit in mijn hoofd gehaald…

***

GIRLBOSS

#Girlboss by Sophia Amoruso.
Ik kreeg weer ontzettend veel leuke cadeautjes voor mijn verjaardag, waaronder het boek #Girlboss. Ik had het op social media al voorbij zien komen (Lena Dunham is fan) en wilde het daarom ook graag lezen. De letters zijn mega groot waardoor ik het gevoel heb dat ik eindelijk eens snel kan lezen haha. Het leest dus snel weg en hoewel Sophia en ik amper wat gemeen hebben, vind ik het altijd inspirerend om te lezen over creatieve vrouwen die doen wat ze willen en daar succes mee hebben. Iedereen doet dat op zijn eigen manier en ik lees erg graag boeken van vrouwen die vertellen wat ze doen, hoe ze het doen en wat hun levensfilosofie is. Zo kun je er uitpikken wat bij je past en doorgaan met het volgende boek. Iemand nog tips voor boeken geschreven door vrouwelijk rolmodellen?

***

shoshanna

Tell them Shoshanna!

***

Alvast een fijn weekend!

***

 Wil je al deze dingen op je pinbord voorbij zien komen? Dat kan, volg ons op Pinterest!
Follow Team Confetti on Pinterest!

REACTIES:

 1. Nancy

  Oh maar je moet ook echt naar Berlijn gaan! Het is zo’n leuke stad!!! Ik heb er al enorm vaak veel plezier gehad, samen met mijn man en met vrienden. Je kan er eigenlijk altijd wel naartoe, ik ben toevallig pas nog geweest. Het bubbelt en het bruist en er is zo veel creativiteit. Heel fijne stad!

  Die kalender ga ik denk ik ook gebruiken want ik wil ook mijn blog wat meer updaten en duidelijk hebben wanneer ik wat inplan. Dat doe ik nu door een lijstje te maken maar het is toch een stuk overzichtelijker als ik het in een kalender schrijf.

  En oh die envelope! To die for!!

  Reageren
 2. Sara

  Als je #GIRLBOSS leuk vond dan moet je sowieso de boeken van Mindy Kaling, Amy Poehler en Tina Fey lezen! Alledrie geniaal grappig en heel veel GIRLBOSS-type adviezen en wijze levenslessen. En ze lezen allemaal zo binnen een dagje weg :)

  Reageren
 3. Deisy

  Die kalender is superleuk zeg: helemaal om happy van te worden! En wat gaaf dat je de 28e Gone with the wind in een bioscoop gaat kijken: ik ben ook dol op golden oldies hihi!

  Reageren
 4. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…..

  Reageren
 5. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 6. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 7. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 9. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *