What I love friday #64

TGIF! I got you some very beautiful, fun and adorable goodies from the web. Enjoy!
TGIF! As we speak zit ik nu in Edinburgh te chillen en haggis te eten (hmm, misschien niet op het moment dat dit artikel online komt, beetje vroeg…). En eerder deze week zat ik nog in Londen te hangen met Tea, supercool! Maar dat betekent niet dat er geen internetgoodies zijn, integendeel! Er zit zelfs een kunstwerk tussen dat vorig jaar te zien was in de wijk waar ik in Londen heb overnacht…

leandro erlich 1 leandro erlich 2 leandro erlich 3 leandro erlich 4 leandro erlich 5

Installation by Leandro Erlich in Dalston, London.
En dit is het bewuste kunstwerk in Dalston, Londen. Echt balen dat we hier een jaar te laat voor zijn. Het is echt zo leuk bedacht! Interactief, slim en goed uitgewerkt. En kijk hoe blij mensen ervan worden!

***

lion planter 1 lion planter 2 lion planter 3 lion planter 4

DIY lion faux ceramic planter.
Naast dat deze DIY er best leuk uit ziet, wilde ik hem vooral plaatsen door de gouden tip die de maakster erbij vermelde: Pro DIY Tip: do not, under any circumstances, let your young children watch this process unless you want to be known as “that mean mommy who bought a toy lion and didn’t give it to us but instead proceeded to paint and drill through it’s back like a HEATHEN!”

Hahahaahahahahahahaha!

***

Jeannie Phan

Beautiful print by Jennie Phan.
Mooi. :)

***

peleg design 1 peleg design 2 peleg design 3 peleg design 4 peleg design 6 peleg design 5

Funny products by Peleg Design.
Vooral nu de vaatwasser niet aan mag omdat er iets lek is in de keuken (het gemis is enorm) heb ik het gevoel dat ik als pleister op de wond het olifantenbakje best mag aanschaffen…

***

marianne batlle 1 marianne batlle 3 marianne batlle 5 marianne batlle 4 marianne batlle 6 marianne batlle 2 marianne batlle 7

Beaded brooches by Marianne Batlle.
De franse Marianne knutselt zich een slag in rondte met kraaltjes en maakt de mooiste broches! Mijn favoriet is toch wel bovenstaande van John en Yoko. Liefde!

***

angie garland 1 angie garland 2 angie garland 3 angie garland 4 angie garland 5 angie garland 6

Awesome gifs by Angie Garland.
Als ik zelf een baan zou mogen verzinnen, zou het de hele dag toffe gifjes maken zijn. Serieus, hoe leuk is dat?! Meike en ik moeten NODIG een berg leuke gifjes maken. Het enige probleem is tijd, waar haal je het vandaan?!

***

made of sundays 1 made of sundays 3 made of sundays 4 made of sundays 5 made of sundays 2

Door decals by MadeofSundays.
AAAAA! Zo cool! Hier hoef je geen kinderen voor te hebben toch? ZO JAMMER dat de deur van mijn werkkamer glas in het midden heeft, anders had ik het meteen gedaan. Hier word je toch blij van?!

***

mr bean

Fijn weekend! Drive safe!

***

Wil je al deze dingen op je pinbord voorbij zien komen? Dat kan, volg ons op Pinterest!
Follow Team Confetti on Pinterest!

REACTIES:

 1. Ellis

  Wat een geweldig leuke dingetjes weer! Die olifant heeft echt een hoog hebben gehalte, maar ook in heb een vaatwasser ^^ En als ik broches zou dragen zo ik sowieso voor een Frida-variant gaan. Te awesome!

  Reageren
 2. Liliane

  Dat kunstwerk kan ik me nog herinneren ja, zo tof!
  Oh en het olifantje van Peleg kende ik nog niet, die is ook wel erg geniaal zeg (binnenkort hangt de sponsjesmeneer in mijn keuken).

  Reageren
 3. Linda Mouw

  Wat veel leuk dingen! Dat kunstwerk is echt geweldig en die broches zijn echt super, wat een werk zal dat zijn om ze te maken. Die keukenspullen vind ik echt super en die deuren zijn zo leuk, daar word je gelijk blij van :-)

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *