What I love Friday #4

header

Kijken jullie mee naar wat ik deze vrijdag voor jullie bij elkaar heb geharkt?

beginners

Dit is een prachtige film. Kijken!

lookatmyleg

Dit! Kijk dan!

grumpycat

Ik aanbid Grumpy Cat.

confettiring

Deze confetti-ringen.
‘ You only need one confetti to remember the party.’

sexandthecity

Dit. Waar is de tijd van Sex and the City en polaroids gebeleven?

sterretje

Dit mini-feestje!

you_say_crazy_catlady

Deze magneet. Hihi.

animaldonuts

Deze berendonuts. What’s not to love?

itsok_b

Deze banner kan ik wel gebruiken. (Wie niet?)

bombashop1

Dit is een winkel. Maar eigenlijk wil ik alles wel in mijn werkkamer zetten.
Ik heb een zwak voor laatjes…

Wat is jouw favoriet?

REACTIES:

 1. Tamarah

  Wat ben ik blij dat ik jullie leuke blog ontdekt heb! Ik ben ook een crazy cat lady en lag helemaal in een deuk om die cat met die fucking leg ;-) maar de rest vind ik ook erg leuk!

  Reageren
 2. shateerone

  يعتبر النمل من الحشرات التي تتواجد في المنزل، وعلى الرغم من أنَّها حشرات غير ضارة إلَّا أن وجدها غير محبوب، وفيما يأتي بعض الطرق الناجحة للتلخص من النمل: غلق جميع الشقوق والفتحات، والأماكن التي تدخل ويخرج منها النمل باستخدام الصوف الصخري، أو باستخدام سليكون البناء. إزالة جميع مصادر الطعام المكشوفة للنمل، وحفظ الطعام في أوعية محكمة الإغلاق، وإزالة الفتات، وتنظيف الدهون، والزيوت المنسكبة. وضع مصائد جاذبة للنمل، والحرص على استخدام الأنواع المناسبة؛ لأنَّ عشر بالمئة فقط من مستعمرة النمل يخرج للبحث عن الطعام؛ لذا يفضل وضع السموم التي يأخذها النمل لمنزلها حتى يموت أكبر عدد منها. استخدام المبيدات الحشرية التي تعتبر أكثر وسيلة مناسبة للتخلّص من النمل الأسود الموجود خارج المنزل، ويتم حل المبيد ووضعه في زجاجة رشٍ، ورش المنطقة الرئيسي لتواجد النمل والأماكن الموجودة بالقرب منه

  رش حشرات الكويت

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *