VERHUISVLOG 1, 2, 3 en 4!

Wie ons volgt op instagram en/of YouTube had het natuurlijk allang gezien, maar er is een heuse verhuisvlog serie going on! Met al VIER afleveringen. Hoog tijd dat ik alle bloglovin’ only volgers of van die types die een keer in het half jaar hier een keertje komen kijken ‘of er nog wat nieuws met Tom en Olga is gebeurd’ eens op de hoogte stel van onze verhuis avonturen.

In real life zijn we inmiddels verhuisd, maar in de serie nog niet (want eh, iets met dat slapen belangrijker is dan filmpjes monteren). Ik ga verder niet teveel spoilen, maar ik kan vast verklappen dat we een kast van een huis hebben gekocht dat we gruwelijk mooi aan het verbouwen zijn (daar zijn we in real life wel nog steeds mee bezig). Of nouja, wij doen niet zoveel, vooral fantastische dingen bedenken die we door handige mensen laten uitvoeren. En dat is leuk om naar te kijken, al zeg ik het zelf. Bingen maar!

♥♥♥

Klik hier om naar ons YouTube kanaal te gaan, je te abonneren en als je onze video’s leuk vindt, vergeet ze dan niet te liken. Alvast bedankt!

REACTIES:

  1. Petra

    Die kleuren! Prachtig! Dat groen en geel en roze! Mag ik vragen welke kleuren roze jullie hebben op de muur en in de keuken? #durftevragen 😊 Succes verder met alles! Groetjes, Petra

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *