Unboxing goodiedoos Beautyill.nl

header

Zoals jullie misschien wel weten, schrijf ik elke maandag een food of DIY artikel voor de blog van Helen: Beautyill.nl. En omdat ze daar ontzettend blij mee is, heeft ze een geweldige goodiedoos voor me gestuurd vol girly verwenspul. En ik vond dat zo leuk dat ik het even met jullie moest delen…

Ik had ontzettend veel gekregen en wilde daarom ook wat verwenspul weggeven aan mijn lieve mama en vriendinnetjes. Die spulletjes heb ik ertussenuit gehaald zodat het voor hen een verrassing blijft. Hieronder zie je alle dingen die ik voor mezelf hield:

goodiebox_5

Allereerst deze set natuurlijke gezichtsverzorging van Kruidvat. Mijn gezichtje kan wel een oppeppertje gebruiken met dat gure weer, dus dat komt heel goed uit!

goodiebox_8

Heel veel lekkere douchegel  met fruitige geurtjes van The Bodyshop, Treacle Moon en Lush. De middelste fles is zo groot als mijn hoofd en daarom heb ik de helft overgegoten in een leeg flesje om aan iemand anders te geven. Anders komt ’t nooit op (en kom ik nooit aan die twee kleintjes toe, hihi).

goodiebox_9

Deze enorme bak met glimmerparels voor een mooi brons/highlight effect. Voor je hoofd of je boezem (stond op ’t doosje). Heel erg mooi en fancy!

goodiebox_14

Een lekker parfummetje van Guess. Heerlijk vind ik hem, zoet en warm, perfect met dat grauwe weer.

goodiebox_16

Nog meer Bodyshop! En dat vind ik helemaaaal niet erg, ik begraaf mezelf graag onder een berg van Bodyshopproducten. Deze bodybutter past bij het douchegelletje dat je eerder voorbij zag komen.

goodiebox_19

Een luxe crèmepje voor op je hoofd en een luxe balsem voor op je lippen. Lekker smeren :)

goodiebox_21

Nog een paar fijne mini dingetjes. De twee bloemetjes zijn waxmelts voor in mijn brandertje en het gezichtsmasker heb ik al voor de helft gebruikt en was heel fijn.

goodiebox_26

Uiteraard kreeg ik van nagellakkoningin (werkelijk niemand kan zo mooi nagels lakken als zij, ga maar kijken) een hele rits nagellakjes. Man, man en ik heb er al zoveel. Maar het zijn allemaal kleurtjes die ik nog niet had (heus…).

goodiebox_27

En last but zeker not least: Lush goodies! Een badbom, een stukje zeep en een massagebar waar mijn huidje weer helemaal soepel van wordt (en daarna ook nog ruikt naar jamkoekjes)!

Jongens, jongens wat ben ik verwend! Heeeeeeel erg bedankt voor alle mooie cadeautjes Helen!

REACTIES:

 1. Ellis

  Wauw! Wat gaaf zeg:) Ik zou graag iemand nagelswatcher zijn (Dat klinkt vreemd), ik ben gek op nagels lakken. Maar ik blog al over boeken, over nagels erbij wordt misschien wat veel.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik blog heel eigenwijs over ALLES wat ik leuk vind, moet kunnen toch? En ik vind nagels lakken ook heel leuk, maar het lijkt me niet zo leuk om steeds perfect gelakte nagels eraf te halen om weer een ander kleurtje erop te doen. Ik doe het maar een keer in de week en daar ben ik een hele avond zoet mee…

   Reageren
 2. ghost writing paper

  I never liked jazz music because jazz music doesn’t resolve. But I was outside the Bagdad Theater in Portland one night when I saw a man playing the saxophone. I stood there for fifteen minutes, and he never opened his eyes.

  Reageren
 3. write a paper online

  In general, following this format will give you 7 points out of 11 possible. Another point for the use of historical terms and concepts, 2 points for no factual errors, and the last point for presentation. Finally, the most important thing is not to get lost in a large number of facts and be sure to indicate specific dates and facts that will not raise the slightest doubt in the commission!

  Reageren
 4. totosite

  I’ve been searching for hours on this topic and finally found your post. totosite, I have read your post and I am very impressed. We prefer your opinion and will visit this site frequently to refer to your opinion. When would you like to visit my site?

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *