Nails of the week #12 Camping Style

header

Het voordeel van onze glamping-tent was dat ik toch nog mijn nagels op tijd kon lakken! Ik heb niet het idee dat iemand het zal merken als ik een weekje oversla, maar ik wilde toch graag consistent zijn.

itgwo_2013_34

Miami Pink van Catrice is nieuw in de collectie. Ik leende het (wederom) van mijn moeder die sneller nog dan ik het vernieuwde schap van Catrice had geïnspecteerd. Het is een knalroze/rood lakje met holografische glittertjes.

itgwo_2013_35

Dit lakje dekte in drie laagjes. Alhoewel dekte… Als je goed kijkt zie je de donkere camping-randjes nog onder mijn nagels zitten… Onderdeel van de camping lifestyle!

itgwo_2013_37

Ik had al een tijdje geen lakjes van Catrice meer geprobeerd omdat de kwaliteit wat achteruit zou zijn gegaan. Hoelang hij zal blijven zitten weet ik niet, maar ik vind de kleur geweldig!

Wat draag jij deze week/dag op je nagels?

REACTIES:

  1. Cindy

    Ik draag Trind anti-bite and nail repair op mijn nagels! ;) Ik wil mijn nagels weer eens laten groeien, ik bijt ze.. En niet te zuunig ook! Heel naar. Heb er zelfs over nadenken om acrylnagels te laten zetten (van die kleine, niet van die grote neppe) om het nagelbijten tegen te gaan. Helaas ben ik allergisch voor gelnagels, maar dat stond best mooi. Dus nu maar weer Trind uit mijn kast geplukt!

    Reageren
  2. Mariska

    Mooi kleurtje. Ik ben niet zo heel erg van de nagellak, dus als ik kleurtjes koop zijn ze meestal goed en van Catrice, maar de kwaliteit van de lakjes verschilt heel erg inderdaad!

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *