Ik zoek baas #6

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Wel te verstaan 1 hond, 1 kat en 1 klein (knaag)dier. Deze lieve dieren verdienen een nieuw baasje, dus een beetje extra aandacht kan geen kwaad.

Deze week komen de dieren uit Dierenbeschermingscentrum Amersfoort.

beestjes2Slanke sierlijke dame, met enorm veel energie zoekt een baasje die affiniteit met dit soort honden heeft. Houdt van knuffelen, aandacht en veel buiten rennen aan de riem.

Klik hier voor meer info over Ginnie.

beestjes3Spaanse Corrito is letterlijk een held op sokken. De negen jaar oude kater is erg lief, maar een beetje bang in nieuwe situaties. Met een rustige aanpak zal u zeker het hart van deze aanhankelijke Don Juan kunnen veroveren.

Klik hier voor meer info over Corrito.

beestjesSanne is een Gerbril (een woestijnratje) Gerbils zijn intelligente, grappige, levendige en vooral nieuwsgierige dieren, die niet schrikachtig of bijterig zijn. Deze eigenschappen, plus het feit dat gerbils ook overdag actief zijn, maken ze erg geschikt als huisdier.

Klik hier voor meer info over Sanne.

 

 

REACTIES:

  1. elma

    Wat een super leuke post! Echt schatjes allemaal! Corrito vind ik echt een mooie kater! Ik ‘m zo willen hebben! Het is dat we al twee poezen en een hond hebben en ik vermoed dat ik onze animal farm niet verder mag uitbreiden :-)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *