Ik zoek baas #19

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Vandaag een schat van een hond, twee prachtige pluizige katten en een cavia in een bakje. Ze zijn te schattig voor woorden en zoeken allemaal nog een baasje!

De asieldieren van deze week zitten te wachten op een nieuw baasje in Dierenopvangcentrum Hengelo. Hier komen ze:

image

Mister is een erg leuke jonge hond die nog veel moet leren. Hij is erg speels en daagt je graag uit. Maar vertel je hem wie de baas is, dan luistert hij heel goed. Mister zoekt een plek waar hij onderdeel van het gezin is. Hij is waarschijnlijk het meest op zijn plek bij sportieve mensen. Mister is dol op wandelen en naast de fiets rennen.
Nieuwsgierig geworden naar deze leuke lobbes? Klik dan hier.

image

Deze twee schatten zoeken samen een nieuw huisje waar ze naar buiten mogen. Ze doen geen vlieg kwaad en kunnen heel goed met kinderen overweg. Ze zijn nieuwsgierig en komen graag kijken wat je aan het doen bent. Thoth en Shai zijn broer en zus en zijn acht jaar oud. Leuk detail: Shai heeft een vlekje op haar neusje in de vorm van een hartje.
Wil jij deze twee prachtige katten op jouw bank zien stralen? Klik dan hier.

image

Chocolat is een mooie cavia van ongeveer 5 maanden oud. Hij zoekt een huisje waar hij samen mag wonen met soortgenoten. Hij vindt optillen nog spannend, at moet hij nog leren.
Heb jij een leuk bakje waar deze kerel in past? Klik dan hier.

 Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

  1. Dat Zit Wel Snor

    Ik vind het goed en leuk dat jullie hier aandacht aan besteden. Krijgen jullie wel eens bericht dat iemand een dier heeft opgehaald aan de hand van jullie artikel. Dat zou helemaal geweldig zijn natuurlijk. P.S ik zou het liefs elk dier in huis nemen. Helaas is dat niet helemaal realistisch haha.
    Liefs, Renate

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *