H&M Home wintercollectie ’14

Dat de herfst er is, ok, dat had ik wel gemerkt. Maar over de winter en aan de kerst dacht ik nog niet echt na. Tot nu dan. Toen ik de nieuwe wintercollectie interieurstuff van H&M home zag, begon het meteen te kriebelen. Ik wil ook zo iemand zijn die allemaal vrolijke kerstkussentjes op de bank mikt en hele bossen met glitterkaarsen in elk hoekje in huis aansteekt. Vrolijke lampjes, waxinelichtjes en mistletoe. Dat doe ik dus nooit (het komt er nooit van) maar misschien dat ik de H&M gewoon leegkoop en het in een zwaai mijn woonkamer ingooi…

H&M heeft winterse dingen voor iedereen. Lekker glim, traditioneel of supergirly, het kan allemaal. En ze maken ook altijd van die verdomd mooie productfoto’s. Hieronder volgt een greep (er is nog veel meer).

H&M home kerstcollectie 23 H&M home kerstcollectie 13 H&M home kerstcollectie 9 H&M home kerstcollectie 19

Lekker donker, veel rood en wit (echte Santa kleuren) met ruitjes en rendieren. Als dit geen kerstsfeer is, dan weet ik het niet meer. Ik ben meestal niet zo van het donker(rood) in mijn eigen huis, maar bij anderen vind ik het ZO fijn. Open haard erbij en warme choco. Kom maar op winter!

H&M home kerstcollectie 22 H&M home kerstcollectie 6 H&M home kerstcollectie 1 H&M home kerstcollectie 3 H&M home kerstcollectie 4 H&M home kerstcollectie 2 H&M home kerstcollectie 8

Ik vind het sterretjespatroon zo leuk. Lekker luchtig en schattig, maar ook heel kerstig (of zoals mijn vader zegt: ‘kersty’ -spreek uit: ‘kurrrsty’). En ook het kussen en het draadmandje staan bovenaan mijn wishlist. Kan ik mijn woonkamer makkelijk mee glimpen (net zelf bedacht, combinatie tussen glamour en pimpen, geniaal niet?).

H&M home kerstcollectie 20 H&M home kerstcollectie 21 H&M home kerstcollectie 7

En dan hebben we nog het betere glitterwerk. Lekker goud!

H&M home kerstcollectie 5 H&M home kerstcollectie 16 H&M home kerstcollectie 11 H&M home kerstcollectie 15 H&M home kerstcollectie 12

De kinder/tiener afdeling is ook weer goed gevuld. Met een advent kalender en een superlief dekbed. En kaarsjes in kopjes blijven ook altijd leuk.

***

H&M Home is te koop online en is in een paar H&M winkels te koop (o.a. Rotterdam en Amsterdam). Ik kocht er laatst een kandelaar en een schattig potje en de kwaliteit daarvan was prima. Tot 17-11-2014 zijn er geen verzendkosten! Gebruik de code: 2885.

***

Nog meer mensen besmet met het laat-ik-mijn-huis-leuk-maken-deze-winter-virus?

REACTIES:

 1. Nancy

  Oh wauw! Ik had de collectie nog niet gezien omdat ik mijzelf moet behoeden voor het te-veel-inkopen virus. Je weet wel: Je ziet leuke plaatjes van mooie kersthuizen, je denkt: Leuk, dat kan ik ook. Je koopt een hoop in en na de kerst kom je tot de conclusie dat je niet eens plek hebt om al die shit op te bergen. Dus word je huis alleen maar voller. Ik heb namelijk een soort van kerstvirus: Ieder jaar koop ik weer iets nieuws erbij. Een nieuwe kerstbal, een nieuwe weet ik veel wat. Dat heb ik van mijn moeder en is ook algemeen geaccepteerd in onze familie. Mijn man is er alleen wat minder blij mee denk ik hahaha! Deze foto’s zien er allemaal zeer gelikt uit en ik weet zeker dat ik hier wel iets van zou kopen want het ziet er inderdaad allemaal wel verrekte gezellig uit!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hahaha, ja, dat is waarschijnlijk ook waarom ik nooit zoveel kerstspullen in huis haal, waar moet je het laaaaaaten drie weken later? Er zit gelukkig ook veel bij wat wat minder kersty is en t/m februari kan blijven liggen (of gewoon de rest van het jaar).

   Reageren
 2. Tamara

  Leuk! Geen kaarsjes hier (dat gaat niet met rondfladderende vogels), maar dat laatste kopje is super leuk! En ik denk dat ik gewoon wat led lampjes ga halen voor in van die leuke kaarsenhouders (Y)

  Reageren
 3. Fatima

  ooooh wat een heerlijke spulletjes (en niet alleen voor kerst bedoeld!)

  Die kussen met de gouden patroon heb je ook bij de action zag ik laatst. Ontzettend leuk zeg.

  Reageren
 4. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *