#girlboss roundup: HEMA & Radbag

Yessssss, #girlboss roundup tijd! Het is dan misschien een beetje rustig geweest hier op de blog, ik heb toch echt niet stilgezeten op #girlboss gebied. Ik heb weer véél bewegende (en stilstaande) beelden voor HEMA gemaakt én een toffe vaderdag printable voor de Radbag blog!

ei-versieren_1000x1000 chickies_1000x1000

Oh, we beginnen meteen met de állerleukste! Pasen was echt een feestje (letterlijk en figuurlijk) en ik ben helemaal bananas gegaan met alle Paasproducten. Soms weet ik een kwartier van tevoren nog niet eens precies wat ik ga maken met een stel producten, maar de animatie met de kuikentjes had ik al wéken in mijn hoofd. Het zijn niet de meest stabiele beestjes die er bestaan, dus ik heb er een heleboel weer overeind moeten zetten tijdens het fotograferen, haha.

tompoes_1000x1000

Aangezien ik vanuit mijn party office (aka thuiskantoor) werk, zijn er maar een paar mensen die ik als model kan gebruiken. Juist, Tom en ikzelf. Ik zou eigenlijk vaker Tetkees aan het werk moeten zetten als model, maar hij is niet altijd evengoed in stil zitten. Dus toen er een animatie moest komen over ‘vijf manieren waarop je een tompoes op kan eten’, toen ging ik zelf maar voor de camera zitten. Bedenken, maken en monteren was een aardig werkje maar ik ben heel trots op het eindresultaat. Ik had natuurlijk uit alle tompoezen maar één hapje genomen voor de foto, maar bij de comments op de HEMA instagram riepen een hoop mensen dingen als: ‘heeft die griet nou vijf tompoezen op zitten eten voor dit filmpje???’ Nee, die griet heeft jullie voor het lapje gehouden…

photo-props_1000x1000

Kijk! Daar hebben we dat andere model! Het is nu mooi weer, maar toen we deze animatie voor Koningsdag opnamen, was het amper zes graden met harde wind. Ik voelde me wel een beetje schuldig dat ik Tom in een dun shirt uren buiten heb laten poseren met een kroon op een stokje, maar tja, the show must go on!

ballon_1000x1000

Short but sweet vind ik deze. HEMA behaalde 200.000 volgers op instagram en daar hoorde een feestelijke animatie bij. Ik verzamelde alle HEMA slingers, confetti en snoep dat ik kon vinden en liet het ‘exploderen’ uit een ballon. Jammer genoeg gaat het zo snel dat je het snoep dat ik erin verwerkte niet kunt zien (dus daarom zeg ik het er maar even bij).

zonnebrand_1000x1000

Kijk! Zonder handen! Naast animator voor de HEMA social media ben ik nu langzaam ook het gezicht van HEMA social media aan het worden, hahaha. Zoals ik al zei: beperkte keuze in modellen. En iemand zei laatst tegen me: ‘ja, jij hebt ook echt een HEMA hoofd’. Dus… Ik kan de HEMA zonnebrandcreme trouwens aanraden, smeert makkelijk uit en ik krijg er geen puistjes van. Ik heb deze mini áltijd in mijn tas zitten en smeer me een ongeluk.

you-did-it_1000x1000

De opdracht voor deze animatie was héél kort dag en in tijdnood grijp ik als vanzelf naar confetti en slingers, ik kan er niks aan doen! HEMA had een paar leuke cadeautjes voor de eindexamenleerlingen (die geslaagd waren, de gezakten krijgen niks helaas) en ik ging voor deze mok. Want nouja, er zit confetti op…

POWERBANK2 SLINGER bagagelabel belleblaas party prikker beach plaid tompoes tissues

Naast bewegende beelden maak ik sinds een tijdje ook productfoto’s voor op instagram. Dus nieuwe HEMA producten op een simpele en leuke manier gefotografeerd. Dat ziet er heel makkelijk uit (ik dacht ook dat het niet zo moeilijk zou zijn) maar meestal valt dat nog vies tegen. Ik heb ontzettend veel bellen geblazen voordat ik een foto had waarbij de bel én de blaas er leuk opstonden en bij de kaasprikkers had ik mijn halve huiskamer naar mijn balkon versleept voor een foto sessie maar uiteindelijk bleek de test shot op een krukje in de keuken het beste. Zucht…

beeld 5 bierflesjes met kratje en dinosaurus

Naast alle HEMA opdrachten, kwam er ook nog een blogopdracht voor Radbag (de gadget gift webshop) voorbij. Of ik iets leuks voor vaderdag wilde maken? En dus maakte ik een stel free printable bierlabels die je (duh) op een bierflesje kunt plakken. Mijn vader is meer een wijndrinker, dus die heb ik blij gemaakt met één van de Radbag props: een flesopener in de vorm van een tyrannosaurus rex. Je kunt het hele blogartikel hier bekijken én de printable downloaden voor een last minute vaderdag cadeau!

♥♥♥

Dat waren al mijn maaksels weer van de afgelopen tijd, door naar de volgende opdracht! Ben je ook een #girlboss (of #boyboss) vertel! Wat heb jij onlangs gemaakt?

REACTIES:

 1. Romy

  Wauw, wat heb je veel gave foto’s en gifs/filmpjes gemaakt! Zo kleurrijk en tof! En inderdaad, ik vind dat je perfect bij Hema past :)

  Reageren
 2. Eline

  Wat leuk ! Extra leuk omdat ik nog weet dat je schreef dat het je droom was om voor Hema te werken, en nu ben je een Hema-instagramcelebrity !!

  Reageren
 3. walt

  The number of cigarettes in a pack has to be one of the most commonly asked questions about cigarettes. You can find out how many cigarettes are in a pack by simply inspecting the packaging or asking your friendly tobacconist. Each cigarette comes with a filter, which is usually located at the tip portion of the cigarette.

  Reageren
 4. Buy my weed online

  Come see our customer favourite high quality popcorn buds along with other great deals on cheap weed and bulk pricing. We carry everything you need from shatter, cannabis edibles, vape pens, weed concentrates, live resin, Phoenix tears, CBD and more. Sign up for our newsletter so you never miss out on any of our sales offering the best in class products for Buy my weed online .

  Reageren
 5. buy canadian weed online

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess.Like we mentioned earlier, when you buy weed from a dealer buy canadian weed online, you have no way of knowing what’s in it and what the overall quality of it is.

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…..

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 13. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren
 14. james zicrov

  That’s awesome! I love playing Cookie Clicker too. It’s such a fun and addicting game. Thanks for sharing your gaming experience!

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *